Microsoft 365 løsning til store og små virksomheder

microsoft 365 -1

Mangler i Microsoft 365? Vennerstrøm hjælper jer med en fornuftig og sikker løsning

Vennerstrøm er et konsulent- og service/supportfirma, placeret i Odense, der tilbyder en lang række ydelser inden for IT-service og -support til små som store virksomheder, deriblandt Microsoft 365.

Hvad end der er tale om en stor digital virksomhed, et privat bosted eller et vandværk, står vi klar til at løse enhver type IT-udfordring. Hos Vennerstrøm tænker vi sikkerhed hele vejen igennem og tilbyder derfor også en professionel og sikker løsning i forbindelse med Microsoft 365. Du kan læse meget mere om dette og Microsoft 365 herunder.

Hvad er Microsoft 365, og hvordan virker Office 365?

Enhver virksomhed kan drage god fordel af en Microsoft 365-pakke, da denne pakke indeholder alt det, du som virksomhed har brug for i forbindelse med en solid og velfungerende IT-struktur. Microsoft 365-pakken indeholder blandt andet Windows 365, Microsoft Outlook, Office 365-pakken og Microsoft Teams samt en personlig OneDrive og SharePoint, der sikrer en god intern kommunikation mellem både ITsystemer og medarbejdere. 

Som udgangspunkt har Microsoft 365 kun en basal sikkerhed hvorfor vi hos Vennerstrøm tilbyder en VENIT MSP Business-pakke, der sikrer en langt højere sikkerhed – men stadig med de samme funktioner som Microsoft 365. Vi ved, hvor vigtig IT-sikkerheden er, når det kommer til vigtige og følsomme data i virksomheden.

microsoft-logo

Har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig!

Kontakt os
microsoft 365

Skab en moderne arbejdsplads med Microsoft 365 fra Vennerstrøm

Med vores VENIT MSP Business-pakke får du en fremtidssikret, moderne og fleksibel IT-løsning, der har fokus på sikkerhed og en professionel support fra vores dygtige og erfarne IT-konsulenter. Vores løsning bygger på Microsoft 365 som du kender det, men med en udvidelse af bl.a. backup og en overvåget antivirus-løsning, der sikrer en højere sikkerhed. 

Denne Office 365-løsning sikrer, at alle medarbejdere altid har en sikker kode på computeren, samt holdes computerne altid opdateret, ligesom harddisken også er krypteret – alt sammen noget der er med til at beskytte de følsomme data og sikre virksomheden bedst muligt mod hackere.

Hvorfor vælge Exchange Microsoft 365 hos Vennerstrøm? 

Foruden den øgede sikkerhed samt den forbedrede beskyttelse af vigtige og følsomme data på hver enkelt computer i virksomheden er der også en lang række andre fordele ved at vælge Microsoft 365 med vores VENIT MSP Business-pakke. Blandt andet: 

  • Sikker adgang til alle data og dokumenter alle steder fra 
  • Altid den nyeste version af Microsoft 365 og Office 365 mail 
  • Overvåget antivirus til både Windows- og Mac-computere 
  • Kryptering af harddisk 
  • Mailscanning mod malware og phishing forsøg 
  • Backup af dokumenter i skyen, e-mails, kontaktpersoner og kalender i 365 Office mail samt af lokale dokumenter, billeder og skrivebordsmapper i Windows. 
meeting-microsoft

Hvad koster Microsoft 365?

Med vores Microsoft 365-løsning får du en samlet IT-løsning til gennemskuelige priser samt en fast pris på IT-udgifterne pr. medarbejder om måneden. Vores basispakke til VENIT MSP Business koster som udgangspunkt 275 kr. pr. bruger og inkluderer blandt andet både Microsoft 365 Business Premium, Microsoft Defender til Office 365, backup af hele løsningen samt overvåget antivirus og VENIT supportklient – alt sammen på dansk. 

Lyder Microsoft 365 til erhverv som noget for dig og din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os for nærmere info på 71 99 01 12 eller på info@venit.dk.

anders

Anders Grøftehauge

Cloud & Device Management Specialist

KONTAKT INFO